maanantai 2. huhtikuuta 2012

Liebster Blog !


<3 Oii! kiitos kiitos paljon neiti V ;) http://hellothinnerfuture.blogspot.com/





Liebster tarkoittaa "rakkain" tai "rakastettu", mutta se voi tarkoittaa myös suosikkia. Liebster palkinnon ajatuksena on saada huomiota blogeille joilla on alle 200 seuraajaa.

Tunnustuksen säännöt:

1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi sen sinulle.
2. Valitse viisi suosikkiblogiasi (joilla siis alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Kopioi ja liitä palkinto blogiisi.
4. Toivo, että ihmiset joille lähetit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen!




JAA nyt huonompaan asiaan, laihdutukseen joka katkesi viikko sitten, kun lähdin raksun luo ja se tyrkytti kaikkea hyvää PALJON ja itsekuri petti heti ekan päivän jälkeen -,- Söin ja söin ja söin... kaiken mitä eteen kannettiin!  
MUTTA siitä huolimatta sain kuulla: "sä oot kuihduttanu ittes!" ja isältäni että "näytät hyvältä ja taidat olla laihtunut taas vähän viimekerrasta"

OIOI! se oli mahtavaa mutta pilasin sen kun ahmin  varmasti kaiken tiputetun takaisin viikon aikana.... nyt niskasta kiinni ja takaisin arjessa, salaattia masuun enkä lipsu ;) KESÄ TULEE ! <3 Haluun olla TIMMI.

3 kommenttia:

  1. heheh huomasitkin jo ite tän tunnustuksen. Olin just tulossa kertomaan tästä :D

    Voi sulla näyttää menneen aivan samanlailla kuin itelläkin viime viikolla. Tuli ahmittua kaksin käsin, ja paasto meni ihan hukkaan. Nyt oon onneks taas päässy oikeille raiteille, ja laihduttaminen jatkuu. Kyllä säkin pystyt siihen, jos mäkin! :) Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. En voinu olla huomioimatta noita sun aikasempien postausten painoja. Siis eihä 54kiloo oo mitään ? Ite tanssin balettia 6kertaa viikossa ja painan silti 71kiloa. Sunki paino voi ihahyvin olla lihasta. ja jos kerran oot 18 ja painat 54 ja haluut alle 50kg, ni huhhuh. tossa painossa ei voi olla isoja reisiä tai jenkkakahvoja. vaikken sua tunnekkaa ni oon susta tosi huolissani. sun poikaystäväki on varmasti sitä mieltä et naisella kuuluu olla muotoja. ei ne langanlaihat oo kauniita. sun täytyy oppii arvostamaa ittees! oo nainen ja ylpee kurveistas

    VastaaPoista
  3. Sä taiat olla ihan hyvän painone ja kokone siihe nähen miten pitkä oot varmasti oikeen kaunis tyttö! Sulla on poikaystävä ja kevereita ei tarvii olla laiha ollaksee täydelline ja täydelline ollaksee kaunis!:) ja muista anoreksia on sairaus et ainakaa sitä haluu..

    VastaaPoista