perjantai 29. lokakuuta 2010

:) (:


Reissusta palattu ! Ja varmasti lihottu :( Oli kyllä todella hauskaa,enkä stressannut syömisestäkään :) ! Nyt pieni morkkis... saa nähdä paljonko paino on noussut, voi olla että tulee isompi morkkis, jos puntari heilahtaa lähemmäs 56kg !!!!!! -,- En ole päässyt puntarille, mutta söin niiiiiiiiiin paljon ja join -,- Noh nyt alkaa tiukka 500kcal linja!! Atkinsin-diettiä siirrän hieman.... Sain taas motivaatiota, kun näin laivalla ihanan laihoja ja kauniita tyttöjä. Tunsin heti kateutta ja halua päästä samoihin mittoihin. Vaatteet näytti niin hyvältä niiden päällä... Nyt vaan tiukkana :) Kyllä kilojen on pakko lähteä!

4 kommenttia:

  1. hei (: luin blogiasi, ja oikeastaan ajattelin sanoa, että muistutat paljon minua, mutta toisaalta blogisi on tosi hyvä. Tsemppiä sulle! sä oot musta kyllä jo tosi laiha, vaikka mun tavotepaino on sun nykyinen...

    VastaaPoista
  2. Kiitos sulle! =) En mä laiha ole. Pituuteeni nähden.. ihan normaali kai, mutta omasta mielestäni pullukka. En halua olla sellainen, vaan hoikka, en mikään anorektikkokaan,mutta en halua mitään ylimääräistäkään :s :p Tsemppiä sullekkin ! =) Kyllä se paino tippuu,jos pysyy lujana :>

    VastaaPoista
  3. Mun mielestä teidän tulisi lisätä lihaskuntoharjoittelua. Silloin ei tarvitsisi tarkkailla niinkään painoa, kun se kaikki turha löysä muuttuu kauniisti lihaksiksi. En siis tarkoita P!nkin lihaksia. Lähinna Adriana Limaa. Mielestäni kun kauniisti "lihaksikkaat" naiset ovat huomattavasti kauniimpia kuin luuta ja nahkaa olevat "löysät" laihat..

    VastaaPoista
  4. noh, ensin läski pois ja sitten lihasta tilalle! Tottakai kun alan syömään taas normaalimmin niin lisään lihaskuntoharjoittelua :)

    VastaaPoista