torstai 11. marraskuuta 2010

miten niin pienessä ajassa kaikki voi taas mennä päin persettä?!

Taas itken ja raivoan ja mietin mitä helvettiä teen täällä ?! Järjestin taas kauhean riiden ilmoittamalla poikaystävälle, että lähden kotipaikkakunnalle tänään! En vaan kestä enää hetkekään yksinoloa.Silläkin oli taas menoja KAVEREIDEN kanssa,enkä jaksa enään tunkea sen ja sen kavereiden mukaan joka paikkaan! Oon niin rikki, mikään ei tunntu oikeelta ratkaisulta. En tajuu miten kukaan jaksaa katella tällästä säälittävää läskiä paskaa, jonka elämä on ihan sekaisin (sori tää kielenkäyttö). En pysty puhuu kenellekkään miltä musta oikeesti tuntuu!! Toivoisin etten olisi koskaan syntynytkään, kaikilla olisi helpompaa kun ei tartteis katella tällästä mielialan aaltoilu häiriöistä idioottia!!


No yritän ryhdistäytyä ja kirjoittaa huomenna jotain järkevää. Nyt kamat kasaa ja bussia venaamaan. Jos pystysin taas hieman rentoutumaan kotipaikkakunnallani......tiedän etten pysty.......mutta ei ainenkaan tarvitse olla yksin .....

2 kommenttia:

  1. Kiitti kommentistasi :) ja ei haittaa vaik siitä tulikin pitkä, hyvä vaan et pystyt jollekkin kertoo ajatuksistas. Itellä on kans sama tilanne et oikein kenellekkään läheiselle ei viitti kaikkea purkaa, kun ei halua niitäkään satuttaa.

    Mut tsemppiä sulle tosi paljon :> toivottavasti huomenna kaikki näyttäis vähän paremmalta ja toivottavasti pystyit rentoutumaan kotipaikkakunnallasi! :)

    VastaaPoista
  2. Oon pahoillani kun vasta nyt huomasin ja vastaan tähän! Kiitos sulle todella paljon =)

    VastaaPoista