maanantai 3. tammikuuta 2011

fat monster

Pahoittelen tätä blogi hiljaisuutta. :(

Tähän alkuun kuvia The Cityn MIELETTÖMÄN LAIHASTA Alli Crandellista, ennen vihasin kyseistä sarjaa. Nyt rakastan!  Thinspoa parhaimmillaan<3
;>








Uudenvuoden lupaus lähtenyt heikosti liikkelle... Tänään olen syönyt ananaspurkin. Vähän riisiä ja maissia. juonut JUISSIA -,- hmph!
Liikuntaa ei yhtään tänään. Äsken yritin stepperöidä hetken ja nostella säälittäviä kilon painoja. En vaan jaksa halua liikkua, oon niin hillittävä läskipallero, oksettavaa katsoa kun läskit vaan hyllyy kun liikun -,- !! Läskimittarille en uskalla mennä piiiitkään aikaan. Huomenna menen kauppaan ja ostan tarpeet rasvanpoltto keittoon ja litkin sitä ainenkin viikon! Pelkään että mitään muutosta ei tapahdu. Masennun ja luovutan niiin helposti. Kunto on huonontunut viime kesästä ihan helvetisti! Oma vika! -,- Koska liikun niin säälittävästi on pakko syödä ihan minimaalisesti!
Onneksi pientä lisämotivaatiota antaa se, että poikaystävänikin teki uudenvuoden lupauksen ja aloitti laihduttamaan ja syömään terveellisemmin :p




Ja blogini ulkoasun äänestys on loppunut! :) Suurimman osan mielestä tämä on ihana, joten en vielä ainenkaan muuta ulkonäköä. Mutta te joilla on parantelu ehdotuksia, kertokaa ihmeessä! :)

2 kommenttia:

  1. Oi, ihania noi Alli Crandellin kuvat ! Tuossa kyllä on thinspoa ! :o

    Auts, sä sitä tsemppiä tarviit jos tota keittoa meinaat litkiä. :D Tai no en mä tiedä, ehkä sä tykkäät siitä. Ite vihaan sipulia ja kaalia yli kaiken, joten voi siitäkin johtua se etten saanut sitä enempää alas. (:
    Kolme päivää mä kestin, tosin vaan kahtena söin sitä keittoa. Pakko sitä oli kokeilla, mutta huonoin tuloksin. Toivottavasti sä edes pystyt litkimään sitä sen viikon. (:
    Voimia♥!

    VastaaPoista
  2. Hah mä tykkään sipulista ja kaalista :D eli eiköhän sitä muutaman päivän pysty helposti litkimään, ihan eriasia jos vihaisi sipulia ja kaalia :D kiitos sulle<3

    VastaaPoista