perjantai 9. maaliskuuta 2012

Im Back!

HUH ! en tiedä mitä kirjoittaisin ! Yli vuosi on vierähtänyt viimeisestä postauksestani........ Niin paljon on tapahtunut enkä tiedä miten kertoisin kaikesta tiivistetysti teille ;s Aloitetaan nyt siiitä että erosin vuosi sitten..... yllätyskö?! :D EI 


Heti eron jälkeen muutin takaisin kotipaikkakunnalleni sillä olin todella masentunut, ero tilaanteessa itsemurhakaan ei ollut kaukana, olin aivan poissatolaltani enkä osaa kuvailla edes niitä kamalia tunteita sillä hetkellä! Erosta toipuminen vei ainenkin kolmisen kuukautta.... ja pääsin siitä ylitse ainoastaan lääkkeillä ja kahden ystävän avulla, jotka palasivat elämääni entistä läheisimpiä, vaikka kesän jälkeen molempien kanssa yhteyden otot vähenivät, vaikka ovat edelleen tosi tärkeitä ja kaipaan kesää. Toisen kaverin kanssa, kutsutaan häntä I:ksi on tärkein ystäväni jonka ilmeisesti olen menettänyt vuoden vaihteessa mustasukkaisuuden vuoksi....
Jos haluatte tietää lisää monimutkaisesta tilanteesta kommentoikaa niin lupaan selventää asian.

Tällä hetkellä minulla on erittäin tärkeä ihminen pääkaupunkiseudulla ja kaipaan häntä kokoajan.... välimatkaa on 200km joten emme näe kuin max. kaksi kertaa kuussa. Emme siis seurustele välimatkan takia. Mutta siihen saattaa tulla muutos, sillä aion hakea korkekouluihin pääkaupunkiseudulle..... vaikka mahdollisuudet päästä ovat melko säälittävät :/ toivotaan parasta!

Ja nyt sitten LAIHDUTUS asiaan! Se unohtui kokonaan viime keväänä kun kokoelämä muuttui pienessä ajassa ja olin todella sekaisin
Mutta mahtavaa oli kuulla  kun kaikki tutut ihmetteli minun muuttaessa takaisin että olen kuin eri ihminen ja laihtunut paljon... OI SITÄ TUNNETTA KUN SAI KUULLA NOITA KOMMENTTEJA <3 ahh, sen tunteen haluan tuntea useasti... ainut joka nyt huomauttelee että olen "hoikka" on äitini.  En osaa sanoa paljonko painan, sillä en edelleenkään omista läskimittaria !!! :s Mutta hankin sen kyllä;) Minulla on viikonloppuna syntymäpäivät ja tärkeä tulee luokseni sunnuntaina<3 :-) joten lupaan ensiviikolla postailla, aion aloittaa laihdutuksen rajuimmalla mahdollisimmalla tavalla, nestedieetillä (vesi,pepsimax ja sinkki+e sallittu! ) sain idean toiselta laihduttajalta, jonka blogin lukemisen keskeytin vahingossa! kehtaatko kommentoida jos luet tämän niin lisään blogisi takaisin listalleni ;)


Syön edelleen lääkkeitä masennukseen ja unen saamiseen, mutta en ole todellakaan niin hukassa kuin vuosi sitten.. kiitos teille jotka jaksoitte hokea että kaikki muuttuu paremmaksi<33 Loppuun vielä linkki ensimmäiseen thinspovideooni! Siinä ihania naisia ja upeita vartaloita!

http://www.youtube.com/watch?v=Oa-KxWC4EeI&context=C4644debADvjVQa1PpcFPIORPlXyPCsZn5JEDvbl8COLYKROih5sU=

 KIITOS KAIKILLE JOTKA OVAT LUKENEET BLOGIANI! Pahoittelen näin kamalan pitkää taukoa :( Elämä oli vaan niin rankkaa ja täytyi ryhdistäytyä!

1 kommentti:

  1. Hei, taisin tunnistaa itseni ;)Ja tottakai kehtaan kommentoida. Häpeissäni kehtaan myös myöntää, että ei kovin hyvin mee tällä hetkellä. Paatoilua kesti 4 päivää, kunnes "pakon" edessä repsahdin ja sen jälkeen onkin ollut yhtä syömistä...Huomenna aloitan uuden yrityksen. Kiva jos lähet mukaan hommaan, niin saadaan tukea toisistamme!
    Oon lueskellut melkeen koko sun blogin läpi ja kiva kuulla, että sulla menee nykyään paremmin. Kyllä se aurinko paistaa joskus risukasaanki :)

    VastaaPoista