maanantai 18. lokakuuta 2010

fucking monday !

Vihaan maanantaita  ! En saanut itseäni ylös kouluun poikaystäväni kainalosta, vaan jäimme molemmat nukkumaan koulun sijaan. Yksi hyvä puoli heräsin 1 ja käytännössä yksi ateria jäi väliin huomaamatta ja turhia kärsimättä ;> Tunti sitten olin tyytyväinen tämän päivän syötyyn kalorimäärään.. 510kcal ! mutta sorruin suklaaseen,  jonka siskoni toi perjantaina ! :x (ihme etten tuhonnut sitä aikaisemmin) OLEN NIIN VIHAINEN ITSELLENI, taas itsekuri petti-,- onneksi melkein kaikki houkutukset on nyt syöty. (lukuun ottamatta pientä vienna- jäätelökakun palasta pakastimessa :s) Laskin kätevällä kalorilaskimella että, jos jatkan samaa rataa laihdun viikossa 1,25kg ! Ihan jees ;) mutta saa nähdä kauanko itsekuri kestää :s Olen niin perso suklaalle <3 Suunnitelma on että joka kerta kun harkitsen suklaan ostoa laitan euron talteen. Pian huomaan saavani jotain paljon parempaa!: VAATTEITA tai ainenkin vaatteen 8)

Hieman turhauttavaa kirjoitella, kun tiedän ettei blogissani ole vielä edes lukijoita mutta linkittelen blogiani mahdollisimman paljon ja toivon että tärppää ;>

1 kommentti:

  1. tyttökulta, järki käteen! Olet varmasti ihana ja ainutlaatuinen juuri sellaisena kuin olet, onhan sinulla poikaystäväkin joka pitää sinusta! Olet normaalipainoinen, sinun ei tarvitse laihduttaa.

    VastaaPoista